scherpe inkoopprijzen

snelle levering

compleet aanbod

Selecteer een pagina
 

Visie

De visie van allesvoordepodotherapeut is het bieden van innovatieve, specialistische en onderscheidende producten en diensten in de voetzorg, speciaal voor de podotherapeuten.

Missie

Door één inkoopkanaal voor alle podotherapeuten te creëren, kunnen we gezamenlijk voordeel halen uit het inkopen van onze producten en diensten. Hoe meer podotherapeuten gebruik maken van dit inkoopkanaal, hoe scherper de inkoopprijzen kunnen zijn. Dit kan doordat we grotere hoeveelheden van een bepaalde productgroep inkopen, waardoor we betere prijsafspraken kunnen maken met onze leveranciers!
 

“Wie werkt vanuit passie heeft geen werk, maar een leven”

Hallo, mijn naam is Ilse Hunting, directeur van allesvoordepodotherapeut.nl. Ik ben erg trots op dit inkoopkanaal speciaal voor alle podotherapeuten. Door het grote draagvlak kunnen we ervoor zorgen dat de inkoopprijzen laag blijven en het meest relevante assortiment te vinden is op deze webshop.  Als podotherapeut ben je dagelijks bezig met en voor je patiënten, benodigde producten en het zoeken naar de beste oplossing (bijvoorbeeld schoenen) moet snel en eenvoudig kunnen. 1 simpel kanaal, 1 inlogcode voor alle benodigde producten! Deze webshop zal zich blijven ontwikkelen en het assortiment moet uiteraard up to date blijven. Ik heb daar ook jullie input voor nodig, aarzel dus niet om mij te bellen of te mailen met feedback en eventuele aanvullingen op de webshop. Hierdoor blijven we samen zorgen voor het beste assortiment!
WhatsApp Image 2018-11-27 at 15.26.56

“Spring altijd in het diepe. Het ondiepe doet namelijk zeer.”

Mijn naam is Monique van Rooij, werkzaam als financieel en administratief medewerker. Ik ben begonnen als secretarieel medewerker en op dit moment verantwoordelijk voor de volledige administratie van allesvoordepodotherapeut.nl. Mijn werk is erg divers, van voorraadbestellingen tot de volledige financiële afhandeling, geen dag is hetzelfde! Met mijn werkzaamheden ben ik dagelijks bezig om de podotherapeuten in het land te ondersteunen op het gebied van alle benodigde producten.Het leukste vind ik de vele contacten en afwisseling in de werkzaamheden daarnaast vind ik het leuk om voor een jong, ambitieus sterk groeiend team te werken. Als jullie hier vragen over hebben, of juist iets missen dan hoor ik het graag! #werkmotto: ‘Spring altijd in het diepe. Het ondiepe doet namelijk zeer.’
Monique van rooij

“Een doel zonder een plan is slechts een wens”

Mijn naam is Robert van Gerwen en ik ben verantwoordelijk voor de hele logistiek van al jullie bestellingen, kortom ik zorg ervoor dat de bestellingen goed en snel jullie kant uit komen! Met mijn 12 jaar werkervaring in de podotherapie ben ik tevens de vraagbaak voor jullie als het gaat over de producten in de webshop. Ik houd me verder bezig met facilitaire zaken, zodat iedereen zijn of haar werk in een prettige werkomgeving kan doen. Tevens verzorg ik het onderhoud aan bijvoorbeeld freesmachines, behandelbanken en slijpmachines. Kort samengevat ben ik van vele markten thuis en hierdoor kan ik jullie goed helpen en adviseren op het gebied van allesvoordepodotherapeut!
IMG_1086