scherpe inkoopprijzen

snelle levering

compleet aanbod

Selecteer een pagina

Op 26 mei 2021 is het dan echt zover, de Medical Device Regulation treedt in werking en ook podotherapeuten moeten inzichtelijk maken dat ze werken volgens deze Europese Verordening.

Schrik jij hierbij ook van termen als:

  • Kwaliteits- en risicomanagementsysteem
  • Post-marketing surveillance
  • De podotherapeut in de rol van fabrikant
  • UDI-systeem

Allesvoordepodotherapeut en RondOm Podotherapeuten hebben veel vragen ontvangen.   Veel praktijken overwegen om zelf aan de slag te gaan en zoeken handvaten daarvoor. Wij denken dat dat best mogelijk is met de juiste uitleg op een aansluitend niveau.

Om die reden hebben we de handen ineengeslagen en nagedacht over de rol die we kunnen spelen om podotherapeuten meer gevoel te geven bij deze termen en materie.  We willen iedere podotherapeut in staat stellen zelf bewuste keuzes te maken over hoe zij als podotherapiepraktijk het beste vorm kunnen geven aan de eisen die worden opgelegd.

Doel van de avond is om de complexiteit te ontrafelen, het begrip te vergroten en praktische handvaten te bieden. Daarnaast zullen we proberen aansprekende voorbeelden te delen.

Webinar “MDR toepassen in de praktijk”

Veel van de eisen die worden gesteld zijn namelijk niet vreemd voor podotherapeuten, maar de uitdaging zit hem erin: Hoe leg je alles wat je doet vast, en hoe zorg je dat je zelf regelrecht achter je beleid van vastlegging kan gaan staan. Er leiden verschillende wegen naar Rome.

Vanuit de NVvP is er uiteraard al veel informatie verspreid, waar we ons mee hebben kunnen verrijken, er zijn al veel vragen beantwoord.  Tegelijk roepen antwoorden soms ook weer nieuwe vragen op en we hopen vooral met een didactische en praktische avond complementair te zijn aan de reeds gedeelde kennis en daarmee een bijdrage te leveren aan de implementatie.

Voor deze avond zijn ook de softwareleveranciers James, Intramed en Prosoftware uitgenodigd en kunnen ook andere initiatieven zich melden. James en Intramed hebben inmiddels te kennen gegeven heel graag aan te sluiten om mee te denken, hun (mogelijke) rol toe te lichten en vragen te beantwoorden.

—————————————————————————————————————————————————————————-

We vragen voor deelname een vergoeding van €50,- welke je daarna, middels een kortingscode, volledig kan besteden aan producten besteld bij allesvoordepodotherapeut. Dus eigenlijk is het webinar gratis.
Deelname geeft indirect een stimulans aan het  inkoopkanaal voor podotherapeuten wat in het leven is geroepen om door samen te werken en kennis en kunde te delen,  innovatie te stimuleren en prijzen laag te kunnen houden.

Evenement informatie
Datum: dinsdag 13 april 2o21
Tijd: van 18.30 uur tot 21.00 uur

Hierbij meld ik mij aan voor dit Webinar: