scherpe inkoopprijzen

snelle levering

compleet aanbod

Selecteer een pagina

Samen staan we sterk! Inkoopprijzen hoeven niet omhoog!

Samenwerken werkt echt! Steeds meer podotherapeuten en andere zorgverleners weten de weg naar Allesvoordepodotherapeut te vinden. Ze hebben vertrouwen in ons, in onze werkwijze en onze visie. Hier zijn wij echt enorm trots op en hierdoor kunnen we onder andere;

  • –  Groter inkopen
  • –  Assortiment uitbreiden met producten die er echt toe doen
  • –  Kennis delen met elkaar

We zien om ons heen dat andere leveranciers genoodzaakt zijn om flinke prijsstijgingen door te voeren en dat is juist wat wij niet willen omdat we willen dat podotherapeuten in staat blijven om te investeren in opleiding en te innoveren en hogere inkoopkosten hebben invloed op de winstmarges of betekenen dat de zorg duurder wordt voor de patiënten of verzekeraars.

Wij hebben het volste vertrouwen in onze werkwijze en vooral in onze samenwerking met jullie! Daarom geloven we ook echt in “samen staan we sterk”. 

Wij gaan onze prijzen dan ook niet verhogen en blijven scherp op ons inkoopproces. Doordat wij steeds grote volumes in kunnen kopen en dagelijks voor jullie aan het onderhandelen zijn met leveranciers, zijn wij minder afhankelijk van en gevoelig voor prijscorrecties als gevolg van externe invloeden zoals een stijging van de prijs van karton, of vervoerskosten.

We kunnen onze scherpe prijzen dus  blijven handhaven en daar zijn we trots op, dat is namelijk de reden dat allesvoordepodotherapeut is geïnitieerd een aantal jaren geleden als inkoopkanaal voor podotherapeuten! We hebben we jullie hier uiteraard wel kei hard voor nodig. Door jullie vertrouwen en bestellingen blijven we een sterke onderhandelingspositie houden bij onze fabrikanten.  We willen jullie hiervoor bedanken en wij hopen ook echt dat we dit samen verder uit kunnen bouwen.

Ken je podotherapeuten die Allesvoordepodotherapeut nog niet kennen? Het zou top zijn als je dit bericht wil delen!  Of bestel je zelf nog niet zo vaak bij ons en wil je een keertje dat wij op basis van je huidige bestellijst en inkoopkosten meekijken wat er goedkoper kan. Laat het ons dan gewoon weten.

Heb je je nog niet eerder aangemeld bij ons? Geen probleem! Mail even naar ilse@allesvoordepodotherapeut.nl, dan zorgen we ervoor dat dit direct in orde wordt gemaakt, zodat jij ook snel kan profiteren van deze samenwerking.