scherpe inkoopprijzen

snelle levering

compleet aanbod

Selecteer een pagina

Beste podotherapeuten,
 
Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!! Hopelijk is iedereen gezond en is de ondernemers drive door alle perikelen niet minder geworden.

Wij zitten in ieder geval niet stil. Als inkooporganisatie zijn we nog steeds hard bezig om de beste producten voor de beste prijzen aan podotherapeuten te kunnen leveren.
 
Inmiddels zijn wij al super trots op ruim 700 podotherapeuten die zelf of waarvan hun werkgever wel eens besteld bij AVP. Door deze aantallen lukt het om het gewenste inkoopvoordeel te kunnen blijven behalen maar ook om in crisissituaties toch de podotherapie te blijven voorzien van de benodigde materialen.  
 
Bestel je nog niet via allesvoordepodotherapeut.nl stuur dan even een mailtje naar ilse@allesvoordepodotherapeut.nl of ga naar de volgende link om een account aan te maken er wacht dan tevens ook meteen een hele leuke verrassing op je!
 
 
Het is over de hele wereld heel lastig om aan  Nitryl poedervrije handschoenen te kunnen komen i.v.m. de Pandemie. Dit probleem heeft het mondkapjes probleem echt overtroffen.  Het is dus lang zoeken geweest en we hebben grote aantallen rechtstreeks bij de bron moeten inkopen om onze voorraad  op peil te houden. Maar het is gelukt! Op dit moment zijn ze in te kopen voor € 15,-* per doos! Alle maten zijn beschikbaar, XS, S, M, L, XL . We raden iedereen aan voldoende voorraad aan te leggen. We verwachten de levering op woensdag 13 januari, dus pre-order nu vast en ben zeker van een voorraad handschoenen!
 

https://allesvoordepodotherapeut.nl/product/handschoenen-nitryl
 
 
Behandelbanken je hebt ze in veel kleuren en maten maar ook in heel veel verschillende prijsklassen. Nu betekent een dure behandelbank niet altijd ook een kwalitatief goede behandelbank.  We kunnen een behandelbank aanbieden in blauw en antraciet** die zowel kwalitatief top is als ook heel scherp geprijsd, wij bieden deze al aan vanaf € 875,-*
**andere kleuren ook op aanvraag mogelijk.
 
https://allesvoordepodotherapeut.nl/product/behandelbank-standaard


 
 
Onze eigen ontworpen slijpmachine is ook echt onze trots! We zijn er af en toe voor af moeten reizen naar het buitenland maar dat namen we voorlief J. Deze slijpmachine is ideaal voor het aanpassen van zolen en is vanwege zijn afmetingen erg geschikt om te plaatsen in een kleine ruimte of in een gezondheidscentra. De machine heeft een ingebouwde stof en lijmafzuiging, dus geen slangen naar buiten! De prijs, is ook super interessant; € 3.450,-*
 

https://allesvoordepodotherapeut.nl/product/slijpmachine
 
 
Als je silicone gebruikt wil je ook gewoon dat het werkt! Dat het goed en snel uithard, flexibel is en niet snel kapot gaat in gebruik. Op zoek naar de beste silicone, voor de beste prijs, hebben we uiteindelijk gekozen in te zetten op het verkopen van een eigenmerk siliconen met alle eigenschappen die je gewend bent van de bestaande en vertrouwde merken.  De siliconen zijn door en door getest door tientallen podotherapeuten en als zeer goed gekwalificeerd.  Bijvoorbeeld de Silicone Rose, beschikbaar in potten van 100ml, 200ml en 500ml. Of de duo silicone, beschikbaar in shore 10, 30 en 45.
Prijs voor de duo shore silicone is bijvoorbeeld € 50,95*
 
https://allesvoordepodotherapeut.nl/product-categorie/siliconen
 


 
Als podotherapeut ook schoenen leveren aan je patiënt?
 
Onze huisschoenen worden momenteel heel veel besteld door podotherapeuten voor hun patiënten! De patiënten zijn heel tevreden, zeker nu ze veel meer binnen zijn dan normaal! Uiteraard is de binnenzool uitneembaar, wat betekent dat de patiënt ook thuis, met comfortabele schoenen, de zooltherapie kan blijven toepassen! Ideaal!
De  Diabetesschoen die we samen hebbenontwikkeldmet het Diabetes Fonds, blijkt ook te voorzien in de behoefte aan een goede en betaalbare schoen!
Dan hebben we ook de Comfortschoen nog. Op de websites www.dediabetesschoen.nl en www.decomfortschoen.nl kun je er meer over lezen.
 

https://allesvoordepodotherapeut.nl/product-categorie/schoenen
 
 
 
 


Benieuwd wat we voor jou praktijk kunnen betekenen? Een videomeeting inplannen kan natuurlijk ook altijd,  dan wordt je  virtueel mee genomen in ons assortiment met een kijkje in ons magazijn en kantoor! Interesse? Een mailtje naar ilse@allesvoordepodotherapeut.nl  volstaat.
*= excl. btw en eventuele verzend-/leveringskosten