scherpe inkoopprijzen

snelle levering

compleet aanbod

Selecteer een pagina

Als podotherapeut weet je als geen ander dat het dragen van goede schoenen essentieel is en bijdraagt aan het behandelresultaat. Voorheen verwezen podotherapeuten hun patiënten vaak naar goede schoenwinkels in de buurt, maar met de komst van het internet verdwijnen deze steeds vaker uit het straatbeeld. Patiënten hebben echter nog steeds behoefte aan degelijke schoenen en degelijk advies. De podotherapeut kan deze behoefte als geen ander vervullen: ze beschikken over de juiste kennis en handelen als zorgverlener, in plaats van verkoper.

Na veel overlegmomenten, inhoudelijke discussies en een pilot, lanceren we vandaag De Diabetesschoen: kwalitatief goede en betaalbare schoenen voor mensen met diabetes. We zijn ervan overtuigd dat je als podotherapeut door het aanbieden van deze schoenen veel zorgvragen kan oplossen en meer kwaliteit van zorg kan bieden. Dat alles op een verantwoorde, zinnige en zuinige manier.

De Diabetesschoen
De Diabetesschoen is ontwikkeld in samenwerking met het Diabetes Fonds en podotherapeuten. De schoenencollectie is beoordeeld door een expertteam waarin orthopedisch schoenmakers, bewegingswetenschappers en een revalidatiearts hebben plaatsgenomen, zodat de kwaliteit van de schoenen gegarandeerd is.

De Diabetesschoen voldoet aan de volgende kwaliteitseisen:
• Stevig hielstuk, om de stabiliteit te verbeteren;
• Naadloze afwerking binnenkant, om irritaties te voorkomen;
• Hoge sluiting, om steentjes in de schoen te voorkomen;
• Antibacteriële voering, om infecties te voorkomen;
• Uitneembaar voetbed, om ruimte voor steunzolen te bieden.

Betaalbare schoenen
Kwalitatief goede schoenen voor mensen met diabetes zijn vaak niet goedkoop. Daarom hebben het Diabetes Fonds en podotherapeuten de handen ineengeslagen en gezorgd voor een goede schoenencollectie, bereikbaar voor een grote groep mensen, zonder winstoogmerk. De Diabetesschoen hebben een verkoopprijs van rond de € 100,- zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

De schoenencollectie bestaat uit zowel mannen- als vrouwenschoenen voor binnen en buiten. De Diabetesschoen wordt door Allesvoordepodotherapeut aangeboden zonder winstbelang.

Maatschappelijke bijdrage
Van ieder verkocht paar van De Diabetesschoen gaat € 5,- naar het Diabetes Fonds. Het Diabetes Fonds investeert deze bijdrage in wetenschappelijk onderzoek naar de genezing, voorkoming en betere behandelingen van diabetes en diabetescomplicaties.

Interesse in het aanbieden van De Diabetesschoen? Nieuwe verkooppunten kunnen contact opnemen met Ilse Hunting, ilse@allesvoordepodotherapeut.nl.