scherpe inkoopprijzen

snelle levering

compleet aanbod

Selecteer een pagina

1 februari is het zover en lanceren we Tudo Volta! De schoenen zijn voor jullie al beschikbaar op de webshop van Allesvoordepodotherapeut. Voor patiënten zijn deze dus nog steeds gewoon te bestellen zoals jullie gewend zijn! Interesse om ook paslocatie te worden? Laat het ons dan even weten!

Tudo Volta 

Schoenen van Tudo Volta zijn kwalitatief goed, zeer betaalbaar, en niet onbelangrijk: super hip. De schoenencollectie is speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes of reuma.  Maar natuurlijk ook voor iedereen die #gewoonlekkerwillopen.
De schoenencollectie van Tudo Volta is beoordeeld door een expertteam waarin (diabetes)podotherapeuten en bewegingswetenschappers hebben plaatsgenomen, zodat de kwaliteit van de schoenen gegarandeerd is. Bij het ontwerpproces was ook een fashion designer betrokken, waardoor de schoenen een trendy en eigentijdse look hebben. Op deze manier hoopt Tudo Volta een breder en jonger publiek aan te spreken.

De collectie bestaat uit zowel heren- als damesschoenen.

Kwaliteitseisen

De schoencollectie voldoet aan alle eisen waaraan schoenen voor mensen met diabetes en reuma moeten voldoen. De belangrijkste eigenschappen zijn: 

  • – Stevig hielstuk, antislip en schokabsorberend, om de stabiliteit te verbeteren;

  • – Naadloze afwerking binnenkant, om irritaties te voorkomen;

  • – Antibacteriële voering, om infecties te voorkomen;

  • – Uitneembaar voetbed en brede instap, om ruimte voor steunzolen te bieden;

  • – Goede afwikkeling voor een optimaal draagcomfort.

 

Samenwerking Diabetes Fonds

Tudo Volta is opgezet door RondOm Podotherapeuten, in samenwerking met het Diabetes Fonds

’Het dragen van goede schoenen vermindert de kans op voetproblemen. Maar schoenen van goede kwaliteit voor mensen met diabetes of reuma zijn vaak erg duur en niet modieus.’’, Jasmijn van der Linde, Specialist Kennis & Innovatie bij het Diabetes Fonds.

Waar een therapeutische schoen al snel honderden euro’s kost, heeft de Tudo Volta schoenencollectie een inkoopprijs van ongeveer €70 excl. btw. en uiteindelijk een verkoopprijs van rond de € 100,- incl. btw zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Daarnaast wordt er van ieder verkocht paar schoenen een bedrag gedoneerd aan het Diabetes Fonds. Zij investeren dit in wetenschappelijk onderzoek.

Wat gebeurt er met de huidige diabetesschoenen?

Met de start van Tudo Volta gaan we ook stoppen met de huidige modellen van de diabetes schoenen collectie. De huidige modellen zijn vanaf dan niet meer te verkrijgen. Behalve 1 dames en 1 heren model. Deze behouden we voor de podotherapie, omdat deze in sommige gevallen toch prettig is om aan te kunnen bieden. Ze hebben een hogere teenbox en zijn wat netter qua uiterlijk. Voor de dames is dit model Walk (in de kleur zwart) en voor de heren model Drift XL (in de kleur zwart).

Tudo Volta schoenen verkopen?

Heb je interesse in het aanbieden van de Tudo Volta schoenencollectie? De schoenen zijn via www.allesvoordepodotherapeut.nl te bestellen. Wil je de schoenen graag een keer zien, neem dan contact op met ilse@allesvoordepodotherapeut.nl en dan maken we een afspraak. In het voorjaar van 2022 is Tudo Volta ook beschikbaar in de winkels én online van Scapino!