scherpe inkoopprijzen

snelle levering

compleet aanbod

Selecteer een pagina

Oefeningen doen alleen iets voor de fysiotherapeut? Wel nee! Als podotherapeut hebben we zeker voldoende kennis in uit om in te zien waar problemen vandaan komen en om deze ook met oefentherapie aan te pakken. Daarnaast is het trainen van de voeten iets wat nog weinig wordt toegepast in de zorg. De podotherapeut is natuurlijk de specialist op het gebied van voeten, dus waarom niet op het gebied van voetoefeningen?

Kortom, oefentherapie aanbieden kan prima passen bij de therapiemogelijkheden van de podotherapeut.

Niet alleen kunnen oefeningen klachten oplossen en ook voorkomen, maar ook maak je met het inzetten van oefentherapie patiënten actiever in hun herstelproces, wat niet alleen goed is voor het herstel maar ook voor het verhogen van verantwoordelijkheid en het zelfvertrouwen van de patiënt. 

Deze praktische workshop gaat in op oefentherapie passend bij de podotherapeut: van voet-specifieke oefeningen tot meer keten gerichte oefeningen. Ook bekijken we mogelijkheden hoe dit aan te bieden in de praktijk, met o.a. leuke tips en tricks, zoals Kamili’s jungle beweeg avontuur, een oefenspel ontwikkeld voor kinderen.

 

Verder zal het ook vraagstukken bevatten als: Wat kan je doen als podotherapeut, wat laat je over aan de fysiotherapeut? Met voldoende ruimte voor discussie.

Een veelzijdige workshop om je kennis over dit onderwerp te vergroten en er hierna ook meteen mee aan de slag te gaan. Schrijf je in -> klik hier