scherpe inkoopprijzen

snelle levering

compleet aanbod

Selecteer een pagina

Vorig jaar was er al heel veel interesse en we krijgen nog steeds de vraag of we deze avond nog eens willen geven! Dit gaat plaatsvinden op woensdag 19 april 2023!

Als podotherapeut kom  je in de praktijk vast regelmatig indicaties tegen waar een brace een goede aanvulling is op je behandelplan. Tot op heden moesten podotherapeuten patiënten dan doorverwijzen naar een sportwinkel of een webshop, maar vanaf nu kan je deze niet alleen adviseren, maar ook zelf leveren! Het grote voordeel is dat de patiënt direct goed geadviseerd en geholpen wordt en niet zelf het internet moet gaan afstruinen of doorgestuurd moet worden!

Er zijn veel verschillende braces op de markt voor diverse toepassingen en het is belangrijk als je braces gaat leveren om daar het fijne van te weten. Daarom organiseren we een informatieavond voor geïnteresseerde.

Op deze avond gaan, twee podotherapeuten en een fysiotherapeut,  aan de hand van een tal van indicaties en casussen uitleggen welke braces geschikt zijn, zodat de podotherapeut die braces gaat aanbieden echt beslagen ten ijs kan komen.Programma

18.00 uur ontvangst met een broodje

18.30 uur intro; wanneer zet je nou een brace in?

19.00 uur braces per gewricht

20.00 uur korte pauze

20.15 uur braces per gewricht

21.00 uur afsluiten

Evenement informatie
Datum: woensdag 19 april 2023
Scholingspunten: 3 punten