scherpe inkoopprijzen

snelle levering

compleet aanbod

Selecteer een pagina

Donderdag 16 januari 2020

Masterclass PAV

Op deze interessante avond geeft vaatchirurg Dr. J. Buth (werkzaam in de Da Vinci kliniek) een diepgaande lezing. Niet alleen wordt gekeken naar vaatlijden, operatieve ingrepen en wondzorg maar ook het veneuze stelsel komt aan bod.

Ook komt een expert uit Engeland van Huntleigh een lezing geven waarbij er inhoudelijk ingegaan wordt op de verschillende meetmethodes en uiteraard ook praktische informatie geeft!

Vragen welke we in ieder geval gaan beantwoorden;

Hoor jij wat ik hoor?

Wat kunnen we naast mono-, tri- en bifasische dopplertonen nog meer horen aan het dopplergeluid?

Welke factoren zijn van invloed als ik een enkel arm index of teendrukmeting uitvoer?

Workshop PAV:

Altijd al beter willen worden in het gebruik van de doppler of andere apparatuur waarmee vaatlijden onderzocht kan worden?    

Als afsluiter van de avond wordt er een workshop gegeven door Huntleigh. Aan de hand van de moderne apparatuur wordt er haarfijn uitgelegd hoe het allemaal werkt en waar je rekening mee moet houden. Zo doe je praktische kennis op waardoor je nog beter kan werken met de apparatuur die je al hebt of kom je te weten welke apparatuur voor jullie praktijk het meest geschikt is.

Masterclass door vaatchirurg en expert van Huntleigh!

Evenement informatie

Datum: Donderdag 16 januari 2020

Tijd: 18.30 uur -21.00 uur

Locatie: Allesvoordepodotherapeut, Hooge Zijde 17, 5626 DC Eindhoven

Scholingspunten: 2 of 3 punten

Kosten: Gratis, u betaalt namelijk 75,- euro per persoon maar krijgt daar tegenover een tegoedbon van 75,- euro te besteden bij www.allesvoordepodotherapeut.nl