scherpe inkoopprijzen

alleen voor podotherapeuten

compleet aanbod

Selecteer een pagina

Welkom bij hét inkoopkanaal voor de podotherapeut

Wij zijn hét centrale -en allesomvattende inkoopkanaal voor podotherapeuten in Nederland en België. Bij ons kun je terecht voor alle producten die nodig zijn in een podotherapiepraktijk. Van afdekleer tot behandelbanken.

Wij hebben alles onder 1 dak.

Door een gezamenlijk inkoopkanaal voor alle podotherapeuten te hebben, kunnen we ons voordeel halen uit het slim inkopen van onze producten en diensten. Hoe meer podotherapeuten gebruik maken van dit inkoopkanaal, hoe scherper de inkoopprijzen. Dit kan doordat we grotere hoeveelheden van een bepaalde productgroep inkopen en op deze manier betere prijsafspraken maken met onze leveranciers!

Uitgelichte producten

Veelgestelde vragen

Podotherapeuten zijn al aangesloten bij allesvoordepodotherapeut.nl, ben jij al lid?

Wat als ik een door mij veel gebruikt product niet kan vinden in de webshop?

We hebben er bewust voor gekozen om de webshop eenvoudig te houden en niet te veel variaties op verschillende producten toe te voegen. Echter gaan we graag voor u op zoek als u een bepaald product heel veel gebruikt, u mag ons hierover altijd mailen of bellen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor 1 pakket bedragen vanaf nu € 6,80 voor leveringen binnen Nederland en € 7,75 voor leveringen in België.

Kan ik bestellingen ook ophalen?

Dit kan zeker! Ons kantoor en magazijn ligt in Eindhoven.

Wat is de leveringstermijn van mijn bestelling?

Onze bestellingen worden 3x per week opgehaald, maandag/woensdag en vrijdag. Bestellingen zijn dus heel snel bij jullie binnen!!

Nieuws en events

Lancering lente/zomer collectie 2020

Sneakpreview! Binnenkort lanceren we onze lente/zomer collectie voor dames! Eindelijk een zomerschoen met ;- vlot design- zeer prettig draagcomfort- uitneembare binnenzool- uitstekende kwaliteit- stevig contrefort- uit voorraad leverbaar We zijn druk bezig om hiervoor...

Meer informatie?

Laten we afspreken onder het genot van een kopje koffie